De opdrachtgever is degene waarvoor De Keuken van Guzman werkt en waarnaar gefactureerd wordt.

Let op en houd rekening met de toepasselijkheid van deze Algemene voorwaarden het kan voorkomen dat sommige voorwaarden niet op u van toepassing zijn.

1. De Keuken van Guzman is niet aansprakelijk voor enige schade die ontstaat tijdens de werkzaamheden en heeft hiervoor een schade en aansprakelijkheid verzekering bij Nationale Nederlanden.

2. De Keuken van Guzman zal altijd zorgen voor een passende offerte voor de werkzaamheden. Deze offerte dient getekend te worden alvorens de werkzaamheden zullen beginnen en de opdrachtgever gaat bij tekenen akkoord met de algemene voorwaarden van De Keuken van Guzman en daarbij zijn de algemene voorwaarde van De Keuken van Guzman op alle werkzaamheden van toepasing.

3. De Keuken van Guzman spreek van tevoren altijd het te verwachten aantal werk uren af met de opdrachtgever, echter kan het gebeuren dat de uren minder uitvallen. Daarom worden er altijd minimaal 7 werkuren in rekening gebracht per dag.

4. De Keuken van Guzman is in het bezit van alle benodigde diploma’s en papieren zoals sociale hygiëne en werkt volgens de HACCP wet en regelgeving en zal zich hier ook aan houden, echter is het de verantwoordelijkheid van de opdrachtgever waar de werkzaamheden plaatsvinden om zich te houden aan de wet en regelgeving De Keuken van Guzman kan hier dus niet voor aansprakelijk worden gesteld.

5. Ziekte of Belangrijk verzuim kan helaas voorkomen en De Keuken van Guzman zal de opdrachtgever daarvan dan ook zo snel mogelijk schriftelijk of telefonisch van op de hoogte brengen. Ook zal De Keuken van Guzman indien mogelijk zorgen voor passende vervanging.

6. Annulering vanaf de opdrachtgever: Bij 48 uur van tevoren of korter wordt er 50% van het totaalbedrag betaald door de opdrachtgever.

7. Reiskosten: binnen een straal van 10km zal er 0,20cent per kilometer in rekening worden gebracht, bij een straal van 10 tot 100 km wordt er 0,25 cent per kilometer in rekening gebracht boven de 100km wordt er 0,30 cent per kilometer in rekening gebracht. Bij locaties waarbij Parkeergeld betaald moet worden zijn de kosten hiervan voor de opdrachtgever. Het kan voorkomen dat het werk plaats vindt op een locatie die beter bereikbaar is met het openbaar vervoer de kosten hiervan zijn voor rekening van opdrachtgever.

8. De opdrachtgever is verplicht te zorgen voor eten en drinken tijdens de werkzaamheden en hier kunnen geen kosten voor in rekening worden gebracht tenzij anders schriftelijk bevestigd.

9. De Factuur dient binnen 14 dagen na ontvangst betaald te worden. Bij overschrijding van deze termijn zal er een wettelijke verhoging plaatsvinden.

10. De prijzen vermeld op de factuur zijn excl. btw tenzij anders vermeld.

11. Bij alle werkzaamheden die uitgevoerd worden door De Keuken van Guzman is het Nederlands recht van toepassing en kan

uitsluitend worden berecht door een bevoegd rechter.

12. Het kan voorkomen dat er andere voorwaarde van toepassing zijn en die dienen altijd voor de werkzaamheden schriftelijk

overhandigd te zijn.

13. De Keuken van Guzman verklaart zich te houden aan de bedrijfsvoering, geheimhoudingsplicht en kledingvoorschriften mits De

Keuken van Guzman daar van tevoren van op de hoogte is gesteld.

14. Uit de algemene voorwaarden kunnen geen druk en schrijf fouten worden ontleend.

15. De algemene voorwaarde kunnen schriftelijk worden veranderd als er bepaalde zaken niet van toepassing zijn voor De Keuken

van Guzman of opdrachtgever.

16. De Keuken van Guzman heeft een eigen netwerk van Reclame en publicatie en het kan voorkomen dat er informatie of foto’svan het bedrijf van opdrachtgever gedeeld worden via verschillende netwerken. De naam van het bedrijf zal niet genoemd worden tenzij daar toestemming voor wordt gegeven door de opdrachtgever. Bij bezwaar tegen eventuele publicaties van foto’s of informatie wordt er schriftelijk bezwaar ingediend voordat de werkzaamheden door De Keuken van Guzman bij de opdrachtgever zijn gestart.